Melissa - donderdag, 19 januari 2017

Vanaf m'n verjaardag kreeg ik toch m'n lang verwachte kado waar ik al lang naar uit keek. Mijn eerste rijles! Ik keek iedere week naar uit om weer bij Robert in de auto te stappen. Met een goed gevoel de TTT in gegaan en een vrijstelling weten te halen. Ik was erg gemotiveerd de examen in gegaan maar helaas. Niet geslaagd. Niet getreurd volgende keer weer een nieuwe kans. Dus met hoop de 2e examen in gegaan. Wat helaas ook niet mocht baten. Dan kijk je toch wel met een ander gezicht naar het Examen. Maar Robert bleef positief en zei elke keer : Je kunt het. Jij kan rijden. De 3e keer was ik zo zenuwachtig dat het me de examen kostte. Ik denk stiekem dat ik gewoon niet van Robert af wilde ( haha) Toen heb ik bij Johan een paar keer gelest om een andere ervaring op te doen. Om eens te kijken hoe het gaat als er iemand anders naast je zit. Deze lessen hebben me ook veel vertrouwen gegeven. En dat mocht ook wel blijken want vandaag ben ik dus toch eindelijk geslaagd! Door mijn postiviteit en m'n vertrouwen in de examinator mag ik eindelijk zeggen dat ik geslaagd ben. Ik heb super veel gehad aan de leuke lessen van Robert, hij hield me altijd aan het positieve en heb super veel geleerd. De leuke tijden waar we altijd zoveel om moesten lachen zal ik nooit vergeten. Maar ook de lessen die erg leerzaam zijn zal ik goed onthouden wanneer ik de weg op mag. Het was me echt een genoegen om bij jullie te mogen lessen!

Simone Hamberg - donderdag, 01 december 2016

Toen ik op mijn 24ste eindelijk besloot dat het eens tijd werd voor mijn rijbewijs kwam ik via een vriendin bij deze rijschool terecht. Wat direct opviel was het persoonlijke contact. De rijschoolhouder kwam na de proefles even binnen om alles even mondeling toe te lichten. Ik kreeg in een boek waarin de praktijk situaties worden uitgelegd en waarin je vorderingen worden bijgehouden. 
Vol goede moed en enthousiasme begon ik met rijlessen. Iedereen in mijn omgeving zei:"oh wacht maar, als je de eerste paar lessen hebt gehad dan is de lol er wel vanaf", "Die weg richting Hoogeveen word je nog wel spuugzat". 
Gelukkig zijn mijn lessen tot op de laatste les leuk en afwisselend geweest. 
In plaats van elke week hetzelfde rondje Hoogeveen hebben we de hele omgeving door gereden. Toen ik begon met lessen wist ik niet dat je via zoveel verschillende wegen in Hoogeveen kon komen! Ook zijn we nog naar Enschede, Emmen en Almelo geweest. Tijdens deze lessen kwam je in situaties die je in Hoogeveen niet tegenkomt maar die je natuurlijk in je verdere rijcariere wel tegen gaat komen. Het was fijn om de eerste keer op een 3baans snelweg een instructeur naast je te hebben in plaats van gelijk in het diepe gegooid te worden. 
Wat ik een fijne bijkomstigheid hiervan vind is dat je niet een bepaald trucje leert maar een goede basis legt voor het autorijden. Toen ik eenmaal in het bezit van mijn rijbewijs was zat ik zelfverzekerd achter het stuur. Want het feit is: als je overal kunt rijden dan is dat kleine examenrondje in Hoogeveen ook geen probleem meer.  
Na 29 gezellige lesjes ben ik in 1x geslaagd!

Friso Smeding - woensdag, 15 juni 2016

Ja het was leuk en ja het was gezellig, maar daar kom je er niet alleen mee. Het gaat erom hoe voorbereid je een examen in gaat. En hoe doe je dat?

Nou, door een instructeur die jou precies kan vertellen waar je op moet letten en wat je moet doen in die situaties.  

Tijdens mijn examen kwam ik verschillende punten tegen waar mijn instructeur mij van tevoren op had gewezen. Ik wist precies wat ik moest doen en wat me te wachten stond.

Met deze tips heb ik het examen in één keer gehaald. Puur omdat ik zo goed was voorbereid en daar hou ik van.

esther snijders - dinsdag, 12 april 2016

whoee, vandaag dan eindelijk geslaagd voor mn rijbewijs dankzij deze top rijschool!! 

De leerling staat bij deze rijschool echt in het middelpunt, wat heel erg prettig is als leerling zelf! 

Je wordt super goed overal bij geholpen en er wordt echt tijd voor je vrij gemaakt!

Een en al top! 

Dus iedereen die een goed autorijschool zoekt; Kies altena!!! 

Sander Laan - maandag, 04 april 2016

Vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen!

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen van Mattijn. Het voelt allemaal erg persoonlijk aan wat naar mijn mening erg fijn is. 

Ik kan alleen maar positief zijn over rijschool Altena.

 

Bedankt!

Genet van der Moolen - maandag, 22 februari 2016

Jaaaaaa geslaagd voor mijn praktijkexamen!

De lessen waren ontzettend leerzaam en de instructeurs alledrie erg gezellig. Ze hebben me goed begeleid naar mijn examens toe en ik heb mede daardoor alles in één keer gehaald ondanks mijn faalangst. Ik kan alleen maar positief zijn. Rijschool Altena, bedankt!

Sigrid - zondag, 24 januari 2016

Alweer een dik jaar rij ik met heel veel plezier rond!  

De rijlessen die ik toen heb gevolgd waren ontzettend interessant, gezellig en leuk! 

Wanneer je onrustig in de auto zat, werd er tijd en aandacht besteed om je weer rustig en vol vertrouwen te laten rijden. 

Wat héél fijn is als je een angsthaas bent. 

Ook heb ik de mogelijkheid gekregen om in andere steden (bijvoorbeeld Enschede) te oefenen, wat extra leuk was! 

Al met al heb ik nooit met tegenzin rijles gevolgd, maar heb ik het juist als heel erg leuk ervaren!

Dit is in hele grote mate te danken aan de rij-instructeurs! 

Annika - dinsdag, 23 september 2014

Ik kan alleen maar positief zijn over mijn ervaringen bij Autorijschool Altena!
Het was elke les opnieuw ontzettend gezellig in de auto,
Robert had veel geduld als iets fout bleef gaan en dat gaf mij vertrouwen.

Ondertussen heb ik bijna een jaar mijn rijbewijs en ik ben er enorm blij mee!

Ik heb al veel mensen aangeraden om hier te gaan lessen
en dat zal ik zeker blijven doen!

 

Carla - donderdag, 04 september 2014

Erg leuke ervaringen gehad bij deze rijschool,

genoten van de rijlessen die ik heb gehad!

Robert had altyd veel geduld en maakte ook veel plezier onderweg zodat ik me op mn gemak kon voelen!

Heel erg bedankt voor alles! 

Astrid - dinsdag, 11 maart 2014

Ik kan alleen maar vol lof praten over autorijschool Altena. Ontzettend goede begeleiding, veel geduld en ook gezelligheid. Elke les stapte ik met een goed gevoel de auto uit. Ook al deed ik tijdens een les veel dingen fout, Robert bleef altijd positief en geduldig en zorgde ervoor dat je met vertrouwen de volgende les inging.
Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool te gaan lessen!

Jacoline - dinsdag, 11 maart 2014

Ik ben heel blij dat ik bij autorijschool Altena ben gaan lessen! Ik heb veel geleerd en alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Deed ik wat fout? Was niet erg, gewoon nog een keer oefenen. De rijlessen waren goed en gezellig en ik ben een keer naar Enschede gereden, om eens ergens anders heen te gaan als Hoogeveen. Ook heeft hij me nog geholpen met de theorie. Ik heb nu anderhalf jaar mijn rijbewijs en ik rij met veel plezier en dat heb ik te danken aan autorijschool Altena!  

Elise - vrijdag, 28 februari 2014

Ik had Robert Altena als rij-instructeur; een enthousiaste instructeur! Vindt zijn werk erg leuk en dat merk je, hij neemt de tijd om dingen rustig uit te leggen en laat je net zo lang oefenen tot je het kan (en je er zelf ook op vertrouwt dat je het kan). Zelfs een ochtend rijles in Groningen gehad om daar te oefenen. Na 27 goede lessen gehad te hebben in 1x geslaagd. 
Kortom, neem lessen bij deze rijschool! ;-)

Bjorn - maandag, 10 februari 2014

Robert, bedankt voor de leuke lessen! 

Ymke - vrijdag, 07 februari 2014

Het was altijd erg gezellig en leerzaam! Elke les was wel weer een verrassing. Bedankt Robert! Succes verder.

Robert Altena - vrijdag, 07 februari 2014

Sinds kort kun je een berichtje achterlaten in ons Gastenboek!


Heb je wat spannends of leuks meegemaakt tijdens de rijles? Ben je geslaagd en wil je dat aan de hele wereld laten weten? Laat hier dan gerust een berichtje achter.

 

Autorijschool Altena

(Spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd.)

Daniël - donderdag, 06 februari 2014

Bedankt voor de goede begeleiding tot zover! Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin!
Bijna mijn rijbewijs, alleen nog even praktijk-examen doen! 

Autorijschool Altena Twitter
Autorijschoolaltena Facebook