Theorie

Autorijden is geweldig, maar het begint met studeren! Om je de theorie eigen te kunnen maken zul je flink wat uurtjes moeten gaan studeren!
Heb je de theorie eenmaal op zak? Dan heb je 1,5 jaar de tijd om te slagen voor je rijexamen. Begin er dus op tijd mee!

We hebben het mogelijk gemaakt om online theorieles te geven! Jij thuis achter je laptop of tablet, wij geven je live theorieles! Uiteraard kun je ondertussen met ons chatten voor vragen!

Meer weten? Kijk bij 'Tarieven'!


Autorijschool Altena bied 2 mogelijkheden aan:

 • Theorieopleiding in Hardenberg. (Geen spoedcursus!) Momenteel niet mogelijk ivm Corona
  Jij gaat zelf leren, wij helpen je mee!
  6 avonden les (woensdag), Leerboek en theorieexamen.
  Klassikaal behandelen we elke woensdagavond een aantal hoofdstukken, je oefent op je telefoon! Je krijgt ook een leerboek en oefenboek mee, zelf leer je thuis de hoofdstukken die we behandeld hebben! Daarna kun je zelf op je eigen tempo verder leren en via www.cbr.nl je theorie examen inplannen!
 • Zelfstudie, iTheorie of boekenpakket
  Een handige online leermethode is iTheorie. Hiermee kun je overal en onbeperkt online theorie leren. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding. Door middel van instructiefilmpjes wordt er veel aandacht besteed aan gevaarherkenning. Online zijn er 50 examens beschikbaar om te oefenen. Na het examen krijg je per vraag een uitleg.
  Leer je toch liever uit boeken? Geen probleem, wij hebben een boekenpakket wat bestaat uit een leerboek en een oefenboek met examens om te oefenen.
  Meer oefenmateriaal nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

De prijzen kun je terugvinden op de pagina 'Tarieven'.

 
Autorijschool Altena Twitter
Autorijschoolaltena Facebook